Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Billig rydning af dødsbo

Brugte Møbler & Småting hjælper med billig rydning af dødsbo i hele Stor København

Vores procedure tilgodeser altid kundens behov, og vores priser er altid rimelige.

Hjælp til billig rydning af dødsbo København

Billig rydning af dødsbo

Vi har siden 1996 udviklet vores ekspertise i rydning af dødsboer. I dag gør flere sjællandske kommuner brug af vores service, som naturligvis også tilbydes til private kunder. Det har været hensigten at skabe en service, der gennem en respektfuld dialog med kunden gør rydningen så ubesværet som mulig. Når aftalen er på plads og begge parter er enige om omstændighederne, klarer vi resten af arbejdet, uden at kunden behøver at blive involveret yderligere.

Læs mere om rydning af dødsbo

Vi gennemgår indboet og vurderer hurtigt hvor stor en del af inventaret, vi vil købe. Vi fratager naturligvis de genstande, som de pårørende selv ønsker at beholde. Vi giver en fast pris, som dækker komplet rydning af hjemmet fratrukket beløbet for det inventar, vi vælger at købe. I arbejdet med rydning af dødsboet, rydder vi naturligvis hele indboet, også det, vi ikke selv køber.

Vores priser er altid rimelige og konkurrencedygtige. Vi underskriver altid en kontrakt om pris og vilkår for rydning af dødsbo. Kontrakten er vores kundes garanti for en professionel rydning af dødsboet og en sikkerhed for, at der ikke kommer flere omkostninger end den pris, vi er blevet enige om.

Hvis du har brug for at rydning af et dødsbo, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores service, proceduren, cirkapriser eller andet. Du finder kontaktinformationer i bunden af denne side. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Vi er beliggende på Nørrebro i indre København men kører i hele Stor København og i Nordsjælland.

Find os her