Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Lad erfarne fagfolk tømme dit dødsbo i København

Er du i tvivl om, hvordan du håndterer rydningen af et dødsbo, så lad folk med erfaring og indsigt give dig en hjælpende hånd. Brugte Møbler & Småting tilbyder professionel rydning af dødsbo i København.

Brugte Møbler & Småting har siden 1996 ydet dødsboservice i København for både private og kommunale kunder. Vi hjælper med rydning af dødsboer i København og omegn. Vores base er butikken på Nørrebrogade, hvorfra vi handler med de brugte møbler og al slags andet inventar, vi opkøber fra dødsboer.

Læs mere om vores butik i København

Når du efterlader møbler i vores varetægt, sørger vi således for, at møbler, som måske har sentimental værdi, kan skabe glæde i nye ejeres hjem. Når vi tømmer et dødsbo i København, starter vi med at vurdere indboet og give dig en ærlig og realistisk pris på en komplet rydning, hvor vi fratrækker værdien af de genstande, vi ønsker at købe med til vores butik.

Vi går naturligvis også uden om de genstande, som du selv ønsker at beholde. Vi aftaler det hele ved et indledende, uforpligtende møde. Hos os får du altid en professionel og respektfuld håndtering af dødsbo i København. Du vil komme til at tale med Ann Poulsen, som ud over 20 års erfaring med at vurdere indbo, også er en garvet kommunikator – især i situationer hvor man som pårørende stadig er ramt af sorgen over et bortgået familiemedlem.

Vi står altid klar til at hjælpe med at rydde et dødsbo i København. Selv om vi har adresse på Nørrebro, arbejder vi i hele Storkøbenhavn og på Nordsjælland. Står du med et dødsbo på hånden som skal ryddes, så tag kontakt til os med det samme. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig af med de efterladt genstande så nemt og smertefrit som muligt.

Læs mere om os