Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Tømning af dødsbo

Tømning af dødsbo i København & Nordsjælland

Brugte Møbler & Småting har mange års erfaring med tømning af dødsbo og kan være netop den hjælpende hånd, du har brug for, når dine nærmeste er gået bort, og der skal ryddes op i møbler og inventar efter et helt liv. 

Aftaler med både kommuner og private om tømning af dødsbo

Det er ikke uden grund, at flere kommuner gennem mange år har haft en fast aftale med Brugte Møbler & Småting, når der skulle tømmes dødsbo på plejehjem og i ældreboliger. Vi har udviklet vores procedure med tømning af dødsbo over flere år og har perfektioneret en fast, effektiv arbejdsgang, som belaster de pårørende mindst muligt.

tømning af dødsbo

Tømning af dødsbo

En lang række private kunder har også gjort brug af vores dødsbo service gennem årerne. Vi har altid fokus på, at føre en tæt og respektfuld dialog med de pårørende inden tømningen, så vi kan udføre tømninge af dødsbo i forhold til deres ønsker og give en ærlig vurdering af boets værdi.

Fast pris på tømning af dødsbo

Når vi udfører tømning af et dødsbo, udvælger vi de møbler og andet inventar, som vi ønsker at købe. Vi giver altid en rimelig pris for de genstande, vi køber, og vores indkøb bliver udstillet i vores butik på Nørrebrogade, hvor nye ejere kan få glæde af dem.

Læs mere om butikken

Vi underskriver altid en aftale om tømningen, som indeholder en fast pris og en beskrivelse af de aftalte omstændigheder for tømningen. Aftalen fungerer som en kontrakt, der sikrer vores kunder, at tømningen bliver foretaget professionelt og i overensstemmelse med de aftalte forhold.

Kontakt os om rydning af dødsbo

Hvis du har brug for hjælp til håndtering af dødsbo, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores service. Du kan også altid bede om vores vurdering og få et uforbindende tilbud.