Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Hjælp til dødsbo

Hjælp til dødsbo af ærlige fagfolk med indblik, erfaring og forståelse.

De fleste pårørende får brug for hjælp til dødsbo af professionelle. Når et dødsbo skal tømmes er det ikke rart at stå alene med opgaven. Det kan være svært at skille sig af med ting, der har sentimental værdi. Det fysiske arbejde kan også være svært at overskue, særligt i en situation, hvor man måske er ramt af sorg. Desuden har man ofte brug for fagfolk til at vurdere indboets værdi. Der er nok at se til i forbindelse med nærtståendes dødsfald. Hjælp til dødsbo er en stor aflastning.

Få hjælp til dødsbo af Brugte Møbler & Småting i hele Stor København

Hos Brugte Møbler & Småting yder vi hjælp til dødsbo, både med hensyn til vurderingen af indboet, men også med at fjerne møbler og andet inventar, så boligen står helt tom tilbage. Vi har gennem lang tids arbejde med dødsboer og pårørende udviklet en fast procedure, som både er praktisk, empatisk og har de pårørendes ønsker i centrum.

Sådan yder vi hjælp til dødsbo

Når du henvender dig med ønske om hjælp til et dødsbo, vil dit første møde blive med Ann. Ann har en fortid som sygeplejerske og har stor erfaring med at tale til mennesker, der måske stadig er i sorg, på en værdig og anstændig måde. Vi har stor forståelse for, at mange gerne vil have denne proces hurtigt overstået. Så snart Ann har lavet vurderingen og der kan indgås en aftale om rydning, klarer vi resten af arbejdet, og du kan undgå yderligere involvering.

Kontakt os om hjælp til dødsbo

Få hjælp til dødsbo. Du behøver ikke at stå med hele det tunge arbejde selv. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vurdering og rydning af et dødsbo. Vi hjælper dig med hele processen. Vi kan kontaktes på tlf. 35 85 89 22 eller e-mail: b.m.s@ofir.dk.

Vi kan også kontaktes med vores online kontaktformular og du er selvfølgelig velkommen i butikken på Nørrebro i indre København

Læs mere om os