Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Køb af dødsbo i København og Nordsjælland

Køb af dødsbo i København og Nordsjælland

Køb af dødsbo er en spidskompetence for Brugte Møbler & Småting. Vi foretager køb og rydning af dødsboer i København og Nordsjælland. Vi har lang erfaring med at give realistiske vurderinger af indboet og har altid kundens behov i tankerne ved køb af dødsbo, og når rydningen foretages.

Køb af dødsbo

Køb af dødsbo i København og Nordsjælland

Brugte Møbler & Småting køber dødsboer over det meste af Sjælland med fokus på København og Nordsjælland. Vi har base på Nørrebro, hvor vores velbesøgte butik danner ramme om de møbler og andet inventar, som vi opkøber, indtil nye ejere kan få glæde af tingene.  Vi har mange private kunder, men også samarbejdsaftaler med flere kommuner.

Læs mere om vores butik

Processen for køb af dødsbo

Et køb af dødsbo starter altid med en henvendelse fra kunden og en uforpligtende snak om omstændighederne vedrørende rydningen af boet. Vi vægter den personlige kontakt samt troværdig og respektfuld service højt. Vi har forståelse for, at der kan være dybe følelser forbundet med at skulle afhænde indbo med eventuel sentimental værdi. Vi foretager en vurdering af indboet og giver en realistisk pris på det samlede arbejde. Vi aftaler naturligvis, hvilke effekter kunden selv beholder, inden vi begynder rydningen af dødsboer.

Komplet rydning ved køb af dødsbo

Med et køb af dødsbo følger naturligvis også en komplet rydning af bopælen. Vi fjerner både de møbler, vi selv køber og sørger for at de effekter, som ikke skal beholdes bliver kørt bort. Når vi er blevet enige om omstændighederne, underskriver vi en rydningsaftale, som indeholder en fast pris på arbejdet samt en oversigt over de aftalte ydelser, så kunden har en garanti for, at arbejdet bliver udført præcis, som vi er blevet enige om.

Kontakt os om vurdering af dødsbo

Vi står altid klar til at tale med dig omkring din opgave. Har du i første omgang brug for at få foretaget en vurdering af et dødsbo, så kontakt os på tlf. 35 85 89 22 eller ved at sende en mail på b.m.s@ofir.dk

Læs mere om os