Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Om os

Brugte Møbler & SmåtingBrugte Møbler & Småting er en familievirksomhed, som har specialiseret sig i at rydde dødsboer med stor respekt for både indboet og de pårørendes situation. Brugte Møbler & Småting er drevet af ægteparret Johnny og Ann Poulsen, som med deres kombinerede kompetencer har effektiviseret proceduren med rydning af dødsboer. Parret har haft stor succes med at skabe et gnidningsfrit og professionelt forløb, som tilgodeser de pårørendes ønsker og medfører mindst mulig belastning.

Virksomheden blev startet i 1996, da Johnny og Ann valgte at gøre en profession ud af deres mangeårige passion for spændende gamle sager. Parret startede på diverse kræmmermarkeder, mens de udviklede deres personlige procedure for rydning af dødsboer. Der gik ikke lang tid før flere Sjællandske kommuner havde fået øjnene op for deres pletfri service. Ann og Johnny har i dag disse kommuner som en fast del af deres kundekreds, men kan også se tilbage på en stadig voksende række af tilfredse private kunder.

Butikken på Nørrebrogade
Alle de herlige sager, der bliver hentet i boligerne, får nyt liv og nye ejere i den store butik på Nørrebrogade, hvor interesserede og nysgerrige dagligt kommer forbi for at gøre et godt køb. Her kan man gå på opdagelse i en spændende jungle af figurer, lamper og småting af enhver slags i stueetagen, mens kælderen gemmer på et stort lager af skabe, stole, borde, senge og andre møbler.

Læs mere om, hvad der gemmer sig i butikken

Johnny og Ann har på Nørrebrogade 228 skabt en interessant butik i et roligt miljø med venlig betjening, hvor man ikke får drænet tegnebogen når man får smag for en vare. Der er altid spændende varer på lager, både til samleren og den, som bare er på udkig efter et nyt møbel til hjemmet. Alle varer er rengjort og i fin stand, og der er altid rimelige tal på prissedlerne.