Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Vurdering af dødsbo

Vurdering af  dødsbo – få en professionel og realistisk vurdering af dødsbo.

Vi har arbejdet med dødsboer siden 1996 og kan hurtigt give dig en præcis og ærlig vurdering af værdien af indboet.

Det kan være svært for pårørende at vurdere, hvor meget værdi inventaret i et dødsbo kan have. Der kan være genstande, som har stor sentimental værdi, men knap så stor økonomisk værdi. Omvendt kan indboet gemme på skjulte skatte.

Hvad ser vi efter ved vurdering af dødsbo

Vurdering af dødsbo

Ved vurdering af dødsbo ser vi særligt efter:

  • Antikke møbler
  • Designermøbler
  • Gamle smykker
  • Specielt service
  • Genstande som rammer en trend
  • Genstande med værdi for samlere

Uden indblik i branchen kan disse små skatte være svære at finde. Brugte Møbler & Småting har lang erfaring i opkøb og vurdering af dødsboer – både privat og i kommunalt regi – og vi vil hurtigt kunne danne os et overblik over den reelle værdi i dødsboet.

Få en vurdering af dødsboet og et fast tilbud på komplet rydning

Vi giver dig en ærlig vurdering af dødsbo og et tilbud på de møbler og genstande, vi er interesserede i. Du får samtidig et tilbud på en komplet rydning af boet, som vil være prissat efter størrelse på bolig og inventar og hvilke genstande du selv ønsker at beholde.

Hvis aftalen accepteres, er næste skridt, at tømme boligen. Vi fjerner ikke bare de møbler, vi selv ønsker at købe, men sørger for at ubrugeligt indbo bliver kørt til forbrænding. Efter indgåelse af aftale er det ikke nødvendigt at besvære dig yderligere.

Kontakt os for vurdering af dødsbo

Kontakt os, hvis du har behov for vurdering af dødsbo eller vil høre mere om vores dødsboservice. Vi har adresse på Nørrebro, men arbejder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.